HIGHLANDER Konvice Alu tmavě modrá malá 1 l
Kód: Y-SN00065Související produkty
Velmi lehký třídílný turistický příbor. Krátkodobě odolává teplotě do 120°C. Vhodné pro teflonové nádobí. Délka 16 cm Materiál:...
Ohnutá lžíce se šňůrkou. Parametry Rozměr: 16 cm Materiál: Nerez Hmotnost: 35 g Mytí a údržba Mytí nerezového nádobí je snadné ...
Turistický příbor. Lžíce, vidlička, nůž a otvírák na konzervy. Parametry Materiál: Nerez Hmotnost: 135 g Mytí a údržba Mytí ner...
Malý, lehký a skladný, ale přitom plnohodnotný příbor z nerezové oceli. Žádná univerzální lžíce/vidlička/pižlátko, ale normální...
Steakové příbory - sada 6 ks - materiál: nerezová ocel, dřevo
Dlouhá lžíce, která umožňuje jíst přímo ze sáčku nebo z vysokého hrnce, jako je například Fastboil nebo sada YATE Summit Vyrobe...
Detailní popis produktu
Kempinková konvice se zabudovanou odklápěcí píšťalkou. Velmi pěkný smaltovaný povrch.

Materiál:
Hliník
Barva:
Modrá
Hmotnost:
190 g
Rozměr:
15,5 x 15,5 x 10,5 cm
Průměr:
15,5 cm
Objem:
1 l
Výrobce Highlander
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Ostatní nádobí |
|---|---|
| EAN: | 5034358091170 |
| EAN: | 5034358091170 |
Kempinková konvice se zabudovanou odklápěcí píšťalkou. Velmi pěkný smaltovaný povrch. Materiál: Hliník Barva: Modrá Hmotnost: 2...
Kleště na uchopení a přemísťování horkéhonádobí.Čelistijsou opatřeny silikonovou ochranou proti poškrábání nádobí. Vhodné na vš...
Teleskopická opékací vidlice s dřevěnou rukojetí pro pohodlnější manipulaci. Délka: 15 -100 cm Materiál: ocel, povrchová úprava...
Opékací vidlice s dřevěnou rukojetí pro pohodlnější manipulaci. Délka: 100 cm Materiál: ocel, povrchová úprava chrom; dřevo
Grilovací nářadí 3 ks - sada obsahuje: vidlice, kleště, obracečka - rozměry: vidlice 35 cm, kleště 34 cm, obracečka 34 cm - mat...
Grilovací rošt na 3 ryby - rozměry: 66 x 40 cm - materiál: železo, povrchová úprava chrom
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
